Hongqiao flower market

The name is very misleading. The market is full of interior design, art, plants, seasonal ornaments, Tea… The list is long. I for example have My favourite place for where I  buy buddhas. But I actually just bought a stone fish this time. For our summer house. This is a more expensive market, because of its location. But it is so worth it.

Hongqiao Flower market
718 Hongjing Lu, near Hongsong Lu / 虹井路718号, 近红松路 You go in through the big gate

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: