Coco & Carmen

Punk Royale har tagit över klassiska restaurangen Coco & Carmen i Stockholm. Stället serverar fortfarande en del klassiker men har definitivt blivit lite mer punkigt!

Dario Balan som arbetade på Michelin krogen Frantzen har nu tagit över posten som kökschef på Coco & Carmen. Förutom en del av Coco’s klassiker hittar du även till exempel kaviar serverad på Punk Royale vis, på En Pippi Långstrump tallrik.  Coco & Carmen har länge varit en av de mest populära restaurangerna på Östermalm och att Punk Royale nu har tagit över gör inte det hela mindre intressant. Menyn är varierad med internationell touch, och man kan även beställa catering. Både Punk Royale och Coco & Carmen äga av Joakim Almqvist, Kalle Nilsson och Erik Gustafsson. Jag är säker på att det kommer ske en del förändringar, och att jag förmodligen kommer att gilla dem.

Priserna är lite över medel, och maten och drycken är riktigt bra.

Mysigt ställe, nära Strandvägen. Alla passar in här!

Coco & Carmen, Banérgatan 7, Stockholm

Text och bild © Malin Nordblom

Instagram fabfoodieswede – Följ mig gärna!

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin