Tiki Colada, en riktig sommardrink

Här lyxades det med Captain Morgan Tiki Colada i trädgården i värmen en eftermiddag. Känslan att befinna sig på något tropiskt resmål infann sig, och semestern kändes helt underbar! Receptet är inte mitt utan det fick jag med i en korg från ÖN på Långholmen i Stockholm med deras Captain Morgan Tiki Tuesdays korg. Den går att beställa fram till den 3 augusti från ÖN. Annars kan du ju blanda drinken ändå där hemma om du inte har vägarna förbi Långholmen.

Ingredienser 1 cocktail

  • 5 cl Captain Morgan Tiki
  • 3 cl limejuice
  • 3 cl Orgeat (mandelsirap)
  • 1-2 msk mango och/eller ananasbitar i småbitar
  • Is
  • Dekorera gärna med bladen från ananasen

Gör så här:

Skaka alla ingredienserna utom ananas och mangobitarna med is, sila upp i ett glas med is.

Garnera med ananasblad, samt ananas och mangobitarna i botten.

Bild Malin Nordblom

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: