Heat Me Up cocktail

En Heat me up cocktail passar perfekt när det fortfarande är lite kyligt utomhus. Den innehåller både rum, citron och ingefära och jag tycker att ”Heat me up” passar väldigt bra före en middag men även att ha till maten när du äter lite mer kryddad mat. Jag är en av dessa som gillar en cocktail till maten, har du testat?

Heat me up ingredienser

  • 3 cl sockerlag
  • 3 cl färskpressad citron
  • 5 cl Rum (jag använde Jaguara Premium Dark Rum)
  • 1 cl färskpressad ingefära (skala en bit ingefära och kläm ut saften med hjälp av en vitlökspress)

Instruktioner

  1. Skaka alla ingredienser med is.
  2. Häll upp i ett martiniglas.
  3. Servera!

Recept och bild Malin Nordblom

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Instagram fabfoodieswede

Massa goda smaker i Heat Me Up.
About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

3 Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: