Gingertini

Gingertini är en klassiker hemma hos mig som älskar ingefära och citrus. Den är till på köpet riktigt lätt att skaka ihop! Jag serverar helst Gingertini i ett martiniglas, men ta ett glas du tycker om att dricka ur.

Ingredienser

1 Gingertini cocktail

4 cl Virtuous Vodka Ginger
3 cl färskpressad apelsinjuice
2-3 cl färskpressad citronjuice
2 cl sockerlag

Skaka med is, och sila sen ner det i ett martiniglas.

Fler cocktails, recept, restaurangtips och mycket annat hittar du här: https://fabfoodieswede.com/

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: