Okategoriserade

Red Lemon cocktail

Underbart röd med smak av citron är Red Lemon cocktail. Underbart god och passar perfekt nu när solen börjar titta fram lite mer. Passar väldigt bra som apéritif och tar nästan ingen tid alls att göra och Red Lemon cocktail innehåller endast två ingredienser, limoncello och tranbärssaft och lite is.

Ingredienser

1 cocktail

Du behöver en shaker.

  • 6 cl Limoncello (jag använde Villa Cardea limoncello)
  • 8 cl transbärssaft
  • is

Skaka med is och sila upp i ett glas. Dekorera gärna med citronskiva eller ätbara blomblad.

Fler recept hittar du här: https://fabfoodieswede.com/

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: