Mättande smoothie

Jag startar gärna dagen med en mättande smoothie. Ibland gör jag dom på havremjölk och ibland med yoghurt, huvudsaken är alltid att den är mättande och god. Detta är ett grymt gott smoothierecept där jag använt mig av frysta blåbär och avokado, men du kan likaväl använda dig av färska. Är det en större frukost så kan du dubbla receptet och hälla upp allt i en karaff och ställa fram små glas på bordet. Jag gör ofta en stor smoothie till mig själv på morgonen och tycker att detta är lagom då.

Ingredienser

Räcker till en stor smoothie eller 2-3 mindre.

Du behöver även en blender eller en stavmixer.

  • 1 dl havremjölk eller naturell yoghurt
  • 1/2 dl apelsinjuice
  • 1/2 dl avokado
  • 1/2 dl blåbär
  • 1 banan

Kör allt i en blender och häll upp på glas eller i en karaff.

Ha en fin dag!!
/Malin

Fler recept hittar du här: https://fabfoodieswede.com/

2 reaktioner till “Mättande smoothie

Hej, tack för att du läste! /Malin