Restauranger i Singapore

Att gå ut och äta i Singapore är lätt eftersom det finns massor av restauranger överallt, och att gå ut och äta det är nog den populäraste aktiviteten i Singapore. Här hittar du mina favorit restauranger i Singapore. De kommer inte i någon speciell ordning i den här restaurangguiden utan jag lägger till restauranger kontinuerligt här när jag hittar någon restaurang som jag tycker borde vara med.

Chopsuey Cafe, Dempsey Hill i Singapore. Bild Malin

Chopsuey

Chopsuey Cafe är inte ett café utan en restaurang i Dempsey Hill. Inredningen går i kolonial stil och här kan man även sitta ute och äta. Här har de asiatisk mat med en europeisk touch. Personligen gillar jag verkligen Chopsuey, och gillar verkligen känslan man hittar här. Min rekommendation är att ni beställer in en massa olika rätter och delar på dem. Och deras granita rekommenderas till dessert, riktigt god!

Prisklass mellan, restaurangen passar alla. Boka helst bord!

Chopsuey, Block 10, Dempsey Road, #01-23, Singapore 247700 https://www.pscafe.com/chopsuey-cafe-at-dempsey-hill

Szechuan Pepper Chicken på Chopsuey. Bild Malin Nordblom

The Three Peacocks

The Three Peacocks ligger i Labrador Park. Det ska vara Singapores största buffét, och jag har inte varit på något ställe med mer mat att välja på. De har mycket av allt, skaldjur, kött, grönsaker.. Det de är mest kända för är att man grillar sin egen mat vid borden, men det finns även massor att välja på som inte behöver grillas. Här hittar garanterat alla något att äta, och det är lätt att rulla ut härifrån. Obs, detta är ett ställe där man sitter på pallar och grillar vid borden.

Mellanprisklass och det passar både barnfamiljer som vuxna.

The Three Peacocks, 8 Port Rd, Labrador Park, Singapore 117540 https://www.thethreepeacocksbuffet.com/

På Three Peacocks grillar man vid borden.
Man sitter på plastpallar och får grilla själv på The Three Peacocks.

Wild Honey

Wild Honey är en underbar restaurang med All-Day Breakfast och brunch på två olika ställen i Singapore. Äggröra, sallader, smörgåsar, champagne, färskpressad juice och mycket annat med smakinspiration från hela världen. Mellanprisklass och passar alla.

Wild Honey, #03-01/02 Mandarin Gallery, 333A Orchard Rd, Singapore 238897

Och:

Wild Honey, #03-01/02 Mandarin Gallery, 333A Orchard Rd, Singapore 238897

Mer info: https://www.wildhoney.com.sg/

Brunch, Wild Honey Singapore. Bild: Malin Nordblom
Wild Honey på Scotts Square, Singapore. Bild: Malin Nordblom
Panamericana

Panamericana

Med smak och takt från den Panamerikanska landsvägen (Carretera Panamericana – Pan-American Highway) hittar man här grillad kyckling, kött av de olika slag, Mexikanska chorizo, padrones, lamm som legat på grillen i 7 timmar och mycket mer. De har ett bra utbud av vegetariska alternativ och massor av goda smårätter som Peruviansk Ceviche, räkor, Argentinska Empanadas med mera.. Till efterrätt hittar man såklart Churros med en god kolasås och lite andra varierande efterrätter.

Dryck..

Läckra cocktails, vin, öl och bubblor, men även dryckespaket med drick hur mycket du vill. Deras alkoholfria granitas är härligt läskande men det finns även juice, läsk och Mocktails.

Restaurangen…

Vill du sitta på deras altan med utsikt över Singapore Straits så bör du boka långt innan. Men det är lika fint att sitta inne eller på deras stora gräsmatta. Restaurangen ligger på Sentosa Golf Club med en härlig utsikt! Passar alla, men jag hade inte tagit med mig småbarn hit.. Inga flipflops, shorts eller strandkläder.

Panamericana, Sentosa Golf Club, 27 Bukit Manis Rd, 099892 +65 6253-8182
info@panamericana.sg https://www.sevenrooms.com/reservations/panamericana

Cocktails och Mocktails på Panamericana.

Fler restaurangtips kommer snart!

Hej, tack för att du läste! /Malin