Okategoriserade

Happy buddha

In the outskirts of Shanghai I have a friend, the old man in Pudong;) He has this big warehouse filled with ”antiques” Some old, some new. And opposite him there is this wood carver who makes these beautiful buddhas among other things.  And I really like this one, it is so welcoming sitting on an old stool from a old house in Shanghai. During the two times I lived in Shanghai I might have picked up a few buddhas.. IMG_9168

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: