Julpyntat

Nu har vi äntligen julpyntat, och vi kör på en vit jul i år. Och mitt i allt julpyntandet så sorterade jag i alla jullådorna. Så nu är de i röda lådor, eller vita. Eftersom vi flyttat mellan en massa länder så har vi haft väldigt många jullådor. Men i år rensade jag ganska bra, kan nog skänka bort ännu mer nästa år. Den vita julen har mycket silver i sig också. Och stora vackra vita adventsstjärnor i fönsterna lyser upp så fint. Barnen pyntade julgranen, och de verkade väldigt nöjda. Nu ska jag sitta med en kopp te och njuta! Ha en fin kväll!

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: