Köksrenovering

Nu är det äntligen dags, mitt i allt julstöket ska köket äntligen renoveras. Vi har sådan tur att en kompis bror är byggare. Så det är han som ska ro iland det här till oss. Så idag ska jag packa ner allt, och det är en himla massa😬 Har fått låna kokplatta och en ugn så att vi kan göra lite småsaker. Men i det stora hela så ska det inte lagas mat förrän i mitten av januari. Vi har en god vän som har Djursholms Delikatesser, så jag tänkte köpa en del mat från honom, sen take away och middagar ute och hos vänner. Det blir bra det här.. 28DE19D7-9DDC-4ED0-8DDD-87DD7B7358C2

Jag har laddat med engångs tallrikar och glas. Vill helst diska på toaletten så lite som möjligt. Och ni som tycker att köket ser ok ut, det är det inte. Tyvärr. Det är så slitet, det är ett 90 tals kök. Riktigt sunkigt.

Published by

Fab Foodie Swede

EAT, DRINK, TRAVEL AND ENJOY! Love traveling for food! E-Mail: fabfoodieswede@hotmail.com Insta: fabfoodieswede

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.