Köksrenovering

Nu är det äntligen dags, mitt i allt julstöket ska köket äntligen renoveras. Vi har sådan tur att en kompis bror är byggare. Så det är han som ska ro iland det här till oss. Så idag ska jag packa ner allt, och det är en himla massa😬 Har fått låna kokplatta och en ugn så att vi kan göra lite småsaker. Men i det stora hela så ska det inte lagas mat förrän i mitten av januari. Vi har en god vän som har Djursholms Delikatesser, så jag tänkte köpa en del mat från honom, sen take away och middagar ute och hos vänner. Det blir bra det här.. 28DE19D7-9DDC-4ED0-8DDD-87DD7B7358C2

Jag har laddat med engångs tallrikar och glas. Vill helst diska på toaletten så lite som möjligt. Och ni som tycker att köket ser ok ut, det är det inte. Tyvärr. Det är så slitet, det är ett 90 tals kök. Riktigt sunkigt.

Hej, tack för att du läste! /Malin