Christmas

We celebrated Christmas at My brothers place. We had all made some food, but he and his wife Annika most of it. There were so much nice food, and some nice none Christmassy food. Like brisket, Wich was amazing! Best of all, he will teach my son to bbq his way in the summer. Looking forward to that!! Our Santa gave us such a laugh. He spoke some german, and swedish. And was a bit lost😂 Everyone loved him!

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: