Biking around the island

 

We biked for 5 hours, and we went through the ”Ding” Darling Wildlife refuge, had coffee at Bailey’s and bought some lunch there. And ended up at Bowman’s beach. The beach, and the sea was amazing.

 

We biked through the Rabbit Road on the way back, a bit exciting as there were sign’s warning for alligators.. I didn’t see anyone, but Fabian did. I saw a turtle;) wich I feel is more my thing. And I’ve seen enough alligators in Florida anyway.

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: