In my garden

August is the greenest month here in Sweden, I just love it.  Except all then weeding.. But I’m going for the not so much weeding look;) I’m so lucky that I can spend my lunch hour in the garden,because my studio is in our basement. I prefer to have herbs in pots, and then the flowerbeds are just full of flowers.

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

2 Comments

  • ishanlin 24 augusti, 2017 at 17:25 Reply

    You have such a beautiful and cozy garden! Must be really nice spending sometime there in summer.

    • bymalinblog 24 augusti, 2017 at 17:27 Reply

      Thank you! I really like it. Having a coffee under the Apple tree, looking out at all the green.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: