Skansen i Stockholm

Skansen, ett oas i Stockholm! Jag har säkert varit här 150 gånger minst.. Sist jag var där så såg jag några gamla stämplar jag skulle vilja använda, jag frågade mannen som arbetade där och han sa att jag kunde ta med min silvermedaljong och få använda deras stämpel! Fantastiskt snällt! Så nu har jag gjort ett smycke med en touch av förr! Självklart så köpte jag några bullar på bageriet med mig hem..

Av Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede

Maila fabfoodieswede@hotmail.com om du vill använda dig av bilder eller recept!

done! And I went in to the bakery to pick up some buns there too..

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: