Celebrating my pappa turning 75!!

 

 

 

Me and E went down to Lund to celebrate my dad. Unfortunately M was sick so the boys had to stay at home.

The rain poured down the whole Saturday, but I had lunch with my friend Charlotte and E spent the day with my dad, Eva and Freja her sort of cousine. We ate birthday dinner at Klostergatan’s Vin Och Delikatess. I had fillet of steak with sauce bearnaise and the steak was perfect! We then had the birthday cake at home, Schwarzwald cake. One of my favourites!

 

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: