Breakfast

0E5CD4BE-A0DF-46D1-8188-8B95845C39EAMe and some of my neighbouring friends are having breakfast together every now and then. Today Reena hosted the breakfast, and it was really nicely set up on her tableware from Indian Good Earth.  That I just love, thanks to my Belgian friend Sarah that used to live in New Delhi. We had nice yoghurts, granola, müsli, fresh berries, fruit, cheese, crackers… I was just so full when I left. And full of energy from meeting all these inspirational women!

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: