Lund, Skåne

I went to Lund,  for short stopover.  I went to the best hairdresser in the word Jenny my old childhood friend, and then I  had dinner with my brother and his family and my dad and Eva.  I took beautiful walk  through Lund,  and went into Grand hotel and at Stortorget (the big  square)  had a fake igloo where you can go in relax.  I stayed the night at some friends please,and me and Charlotte had a long nice breakfast before I went back to Stockholm.

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: