The Old Jim Thompson house

He ended up in Bangkok during the Second World War. After his discharge 1946 he returned to the city that he had started to like.

And he then built a beautiful house where he lived with 4 helpers.  He then saved Thailand’s vital silk industry from extinction. He disappeared the 26 of March 1967 in the Cameron Highlands, and is one of the most famous mysteries in the region.

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: