En ostmästare i farten!

Jag var i Parma och besökte Parmigiano Reggiano och gjorde några korta videos som jag la upp på YouTube, en av dem är på en ostmästare i farten och den är nu sedd av en väldans massa folk vilket är otroligt roligt tycker jag såklart!! Den visar hur ostmästaren gör för att veta att osten är klar genom att banka på den med en liten hammare. Ljudet ska inte vara ihåligt när ostmästaren bankar på den. Om jag hade vetat att jag skulle starta en YouTube kanal så hade jag filmat mer, men här är länken:

Av Malin Nordblom

Instagram fabfoodieswede

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: