Date night

IMG_9825

Lars had picked out a Chinese restaurant for us, Waipo. We had a nice time, but the food weren’t that impressive. But after living in China twice, we aren’t that easy to impress.. We took a nice walk afterwards in Stockholm, and ended up at a concert. It is Stockholm’s Culture Festival now, and we looked at Bowie In Berlin with the Swedish Radio Symphony Orchestra  and the singers Magnus Carlson, Moto Boy and Jennie Abrahamson. The concert were held by the water opposite the castle.

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: