Hard Rock at Universal

So we stayed at Hard Rock. It was a really great place! They had thought about every detail here. And I’m used to nice Asian hotels. The only downer at our room was that there were no light in the ceiling, so it was very cosy all the time. Wich is ok most of the time. We had a nice dinner at the Kitchen at the hotel. I had the Chinese crispy chicken sallad. It was really good! And the breakfast was fantastic! And when you stay at Hard Rock, then a express card is included.

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: