Nū, by Sayan Isaksson

Sayan is a Swedish Guide Michelin chef that has paired up with the Swedish restaurant entrepreneur Ricard Constantinou and the designer Lina Öhlund. Together they have started a great fast food place with the most delicious healthy food. It’s located at Teatern, Ringen in Stockholm.

You find KFC, Korean fried chicken, that has no comparison to the other KFC. Korean tacos, salads etc.. The food is finger licking good!!

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: