Le Hibou

På Le Hibou

Den exklusiva cocktailbaren Le Hibou är belägen på Bank Hotels 7: e våning med utsikt över både många av Stockholms vackra gamla byggnader och vattnet. Här kan du välja att äta lite lättare måltider och smutta på deras magiska cocktails. Man har man satsat lika mycket på de alkoholfria dryckerna i baren vilket jag tycker är trevligt!

De erbjuder två stora verandor, och även ett rum om man vill ha privata bjudningar. Min gissning är att den här platsen kommer att vara packad på sommaren!

Le Hibou, Bank Hotel

Arsenalsgatan 6, Stockholm

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

2 Comments

  • Jyo 9 maj, 2019 at 10:59 Reply

    So beautiful and Nice review 👍

Kommentera

%d bloggare gillar detta: