Whisky tasting

I have always liked a good whisky, so it was a great joy to experience a whisky tasting after a day out at the sea.I am very fond of Oban, Lagavulin and Laphroaig, but after this tasting I learned that I really like Talisker and Mortlach to. And the weirdest thing, if you sip on a Mortlach 16 or 20. And then on the Mortlach 10. Then the Mortlach 10 tastes of liquorice. Totally not intresting at all, but I liked it. I liked all of them, except the most sold one. Johnny Walker.Sorry Johnny;) Mattias that held the tasting was very educated. And to have a tasting in Brygghuset Whisky room was pretty amazing because I have never seen so many different Whiskys at the same place before.

https://www.brygghusetkrog.se

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: