Grand Hotel in Lund

Grand opened up in 1899, and is still going strong in the University town Lund. The Hotel has a very varied public, and is famous for their special meatballs with whisky in the sauce that was made for Sten Broman in the beginning. My favourite is their shrimp sandwich. They have a great bar, and their cocktails are superb! They have two different bars at the hotel, restaurant, bistro, a delicatessen shop and a ”fast food” service outside. Grand Hotel

Bantorget 1

Lund

Grand Hotel in Lund

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: