SÅ HAR ÄNNU EN ANNORLUNDA ARBETSVECKA GÅTT..

Och denna veckan blev jag utsedd till en av de tio bästa matbloggarna i Norden. Jag blev så himla glad för jag lägger verkligen ner mycket jobb på den! Hoppas ni fortsätter att läsa, och berätta gärna om ni har lagat något från bloggen! Tusen miljarders tack!!

Vad har jag mer gjort förutom att ha lagat en massa mat…

Shoppat en fin ullfilt från Lexington på nätet till sängen. Jag blir så varm när jag sover och använder bara linne och ull i sängen, så slipper jag det problemet!
Mao han kände att det var hans marängsviss, inte min.
Emma och jag har pluggat en massa i veckan, men från och med nästa vecka så ska hon få gå i skolan igen!
Vackra blommor i vardagsrummet, det är här jag dricker mitt morgonkaffe.

Ha en härlig helg i denna konstiga värld!!

/Malin

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: