VILKEN HÄRLIG VECKA!

En vecka som varit full av en massa roliga jobb, en tur till vännerna på Eknö och annat! Dock har jag skadat min ena arm och har ont i den, så jag har inte kunnat jobba i silververkstaden på ett tag. Men kan som tur är både laga mat och baka!

Årets Kock finalisterna 2020

Jag var med när de åtta finalisterna till Årets Kock blev utsedda på Mister French. Så spännande och så mycket glädje! Jag älskar alla dessa tävlingar och följer med spänning både Årets kock, Kocklandslaget, Konditorlandslaget, Junior kocklandslaget, de individuella lagen och sist men inte minst Bocuse d’Or. Jag älskar spänningen, hantverket, att följa kockarna och se hur de utvecklas under tiden. Så åtta tappra kockar gick vidare till finalen i september! Grattis!

Syrensaft och syrenlag

Jag har använt mig av syrener på massor av olika sätt, jag älskar verkligen syrener! Recepten hittar du här på bloggen!

Hämtade take away sallader och smoothies på Curb i Stockholm, och hade en flaska Moët & Chandon till det. Sommar picknick utan att anstränga mig!
Med Weronica på väg till Eknö

Underbara Eknö är min väninnas ställe, och vi åkte dit för att umgås några dagar. Vädret kunde inte ha varit mycket bättre. Sol, bad, mat och en massa gott att dricka. Eknö ligger fem minuter från Sandhamn och är helt underbart! Just nu har jag precis vaknat här, och det är helt tyst! Tänk om man alltid kunde vakna till naturens läten. Det hade varit riktigt fint.

Molle, han är en av vännerna här ute
Vi har lagat mat i massor!

Ha en fin ny vecka!!

Av Malin Nordblom

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Insta @fabfoodieswede

Hej, tack för att du läste! /Malin