Sommar i Rigeleje

Veckorna går och jag väntar fortfarande på att det ska bli så där riktigt varmt.. Men tro inte att jag inte njuter för det gör jag av varendaste sekund jag är här! Här är en liten bildkavalkad från de senaste dagarna.

Ha en härlig sommar var du än är!

/Malin

Vin på stranden
Många härliga måltider på altanen blir det.
Vackra kvällspromenader
En ny ljusslinga vid matbordet på altanen, så fint ljus. Och de drivs av små solceller.
Mycket här handlar om promenader, stranden, äta, laga mat och dricka något gott.
Min kära moster var på besök.
Pappa och jag tittade på Rompeboden som är flera hundra år gammal. Det är ålafiskarnas gamla bod.
Over and out med ett Peace tecken från min vägg.
About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: