Salta Raw Balls

Idag var jag sugen på både raw balls och salt, så sagt och gjort jag rullade några goda raw balls med lite havssalt. Det blir ca 10 bollar av detta receptet, jag åt upp två… Eftersom jag ofta vill ha något gott på eftermiddagen så är salta raw balls ett bra alternativ ibland. Jag försöker att alltid ha några i kylen eller frysen..

Salta Raw Balls ingredienser

Till ca 10 salta raw balls

  • 2,5 dl valnötter
  • 12 kärnfria dadlar
  • 1,5 msk rå kokos
  • 1 msk honung
  • 2 msk rå kalao
  • 1 krm havssalt

här gör du

  1. Mixa alla ingredienserna i en matberedare.
  2. Rulla bollarna, och om du vill så kan du rulla dom i kakao eller lite krossade valnötter.

Av ©Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

4 reaktioner till “Salta Raw Balls

Hej, tack för att du läste! /Malin