Nespresso Secret Breakfast

En helt magisk tidig morgon med Nespresso på Malmgården, Vita Bergen i Stockholm. Nespresso bjuder in till sina ”Secret Breakfast” på olika ställen i Stockholm. Jag får ett sms tidigt på morgonen och får då reda på vart jag ska bege mig. Den här gången var vi inne på Malmgården i deras växthus. Det var väl värt en timmas cykeltur klockan sju på morgonen!

Nya Nespresso Vertuo smaker

Så vi fick prova deras två nya smaker Aged Sumatra och Costa Rica. Just Aged Sumatra passade mig perfekt eftersom den hade mycket smak, och den passade väldigt bra med lite mjölk tyckte jag.

Adam och Albin stod för frukosten som bestod av en massa gott som briocher kanapéer, frukt, granola bowl och mycket mer. Det var en väldigt inspirerande morgon på vackra Malmgården! Jag fick i mig en espresso och en latte till maten, cyklade sedan i full fart hem till Lidingö igen!

Av ©Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin