Kust i Falsterbo

Om någon sa the Hamptons så skulle jag bara säga ja, men nu är det restaurang Kust som ligger på Storgatan i Falsterbo, Skåne. Inredningen är ljus och har en marin touch och ger en härlig känsla av att vara just i mysiga Falsterbo. Stämningen är avslappnad och du kan gå hit i flip flops likaväl som högklackat.

Kust i Falsterbo

Kust, mat och dryck

Maten på Kust består av maffiga räkmackor, stora sallader, olika sorters fisk och skaldjur och mycket annat. Lunchen går på 95-195 kronor och kvällsmenyns varmrätter ligger runt 200 kronor. De har även ett bra utbud av både vin och cocktails om man så önskar.

Chèvre och rödbetssallad

Address

Kust, Storgatan 14, Falsterbo

Telefon: 040-47 38 30
E-post: hello@kustfalsterbo.se

Av ©Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin