Citrussmoothie

Jag gillar det här lite sura ibland. Citrussmoothie ger verkligen en liten kick på morgonen, och ibland kan det behövas! Jag skalar citrusfrukterna, men jag behåller alla kärnor för de märker du inte av när du kört det i blendern. Oftast skär jag av skalet på frukterna, det går snabbare.

En riktigt uppiggande citrussmoothie!

Citrussmoothie ingredienser

  • 1 lime, utan skal
  • 1 apelsin, utan skal
  • 1 clementin eller satsumas, utan skal
  • 2 äpplen, sköljda och utan kärnhuset
  • 1 dl is

Blanda allt i en blender och häll upp i ett glas. Servera direkt eller förvara i kylskåp.

Av ©Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: