Solgul smoothie

Exakt vad man känner att man behöver vissa av de här lite gråare dagarna på hösten. Solgul smoothie är gul som solen och gör dig både mätt och ger en energikick! Till denna använder jag mig av fryst mango och passionsfrukt, men det går lika bra med färsk såklart. Jag gör oftast den här med yoghurt, men ibland tar jag havremjölk istället.

Ingredienser

1 stor smoothie

  • 1 dl havremjölk eller yoghurt
  • 0,5 dl apelsinjuice
  • 1 dl mango
  • 0,5 dl passionsfrukt

Kör allt i en blender på full fart och häll upp i ett stort glas.

Av ©Malin 

Fab Foodie Swede

Instagram fabfoodieswede

fabfoodieswede@hotmail.com

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: