Veckan som gått i bilder

Jag har skrivit en massa för jag gör ju om min blogg till svenska, också gör jag en variant av den på engelska. Sen har har jag lite andra jobb såklart. Varje vecka så tänker jag posta ett litet bild potpurri av vad jag har gjort i veckan för de som är intresserade. Ha en fin vecka! Håll avstånd, tvätta händerna så kommer vi förhoppningsvis ur det här snart!

/Malin

Jag köpte med mig massor av choklad från Österlenchoklad. Perfekt att ha till kaffet!
Beställde hem Bacon avokado från Fresh Land, nu tar jag fram några i taget så att de får mogna.
Höstpromenader med dottern. Underbart vackert!
Förra helgen var det Allhelgona helgen och jag tänkte på de jag saknar.
Hittade en gammal tröja som mamma hade stickat till mig, nu passar den Emma. Så får hon något från sin fina mormor som hon aldrig träffat.
Jag har äntligen fått i ordning i silversmedjan. I våras flyttade jag den, och hade ingen inspiration alls.
Åt frukost med min vän Tina på Lidingö Patisserie. Mysigt att fortfarande kunna sitta ute!
Hade en underbar online vinterölsprovning med Spendrups. Maten kom från By Pontus och Atelier 23, och ölen från Mariestads, Gotlands Bryggerier och Melleruds.
Ibland är det inte så enkelt att jobba hemma..

Text och bild Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

2 Comments

 • Snikmorsan 7 mars, 2021 at 21:51 Reply

  Så fina bilder! Och avocado❤️ Så gott och så dyrt! Man får unna sig ibland/Snikmorsan

  • Fab Foodie Swede 11 mars, 2021 at 14:46 Reply

   Tack!! Ibland så kan man göra det:)
   Malin

Kommentera

%d bloggare gillar detta: