Påsken i Skåne….

Så var påsken slut och jag var tillbaks hemma efter att ha firat påsken i Skåne med familjen. Efter att ha suttit hemma förra året så var det så himla roligt att få träffa dom denna påsken. Vi satt ute på ett Coronasäkert vis, eller så säkert det nu kan vara.. Pappa har fått sin första spruta, så kanske jag kan få ge honom en kram i sommar! Vi körde påskmat blandat med en massa annat gott som charkuterier och ostar som är gjorda i Skåne. Lokalt och gott!

Lite av allt det goda vi åt under påsken.

Promenader

Jag känner att jag fick så mycket energi av alla promenader längs havet, all ramslök jag kunde plocka och att få träffa vänner och familj. Visst uppskattar man allt sånt här ännu mer nu? Att vara i Skåne går oftast mest ut på att äta och promenera, helt ok för mig!

Ramslöksförrådet är nu påfyllt, både i frys också har jag torkat en del.

Fab Foodie Swede i rosa sken

The Pink Company

Tillbaks i Stockholm så var jag och åt brunch på The Pink Company med Emma och hennes vän med mamma. The är inte stort, men ett klart roligt e att ta med två 12 åringar till! Rosa på det mesta, goda pannkakor, shakes, smoothies och äggmackor. En riktig succe var vårt besök där!

Milkshaken var lite mäktig…

Så nu är det dags för en ny spännande vecka med restriktioner, men som ändå bjuder på en del grejer…

Ha en fin ny vecka!!
/Malin

Mao vill helst inte att jag skriver, så fort jag börjar så lägger han tassarna på mina händer. Jag tror att jag bankar på tangenterna för hårt…

Malin Nordblom
YouTube https://www.youtube.com/channel/UC54wSKvpDghbvbU7hCIXu9A
Instagram https://www.instagram.com/fabfoodieswede/
Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin