Mango Sunshine

Mango Sunshine smakar semester i Asien, till den här använde jag en färdig Mangosaft som finns att köpa med lite färskpressad limejuice och lemonad. Jag gjorde även en med tonic istället för lemonad och det smakade toppen det med!

Ingredienser 1 drink

4 cl Dry gin (jag använde Hernös)
 2,5 cl Mango Cordial (jag använde Shake-it’s Mango)
 1 cl limejuice
 10 cl lemonad (eller tonic)


 Häll över ingredienserna över is i ett valfritt glas. Dekorera gärna med mynta, eller en limeskiva.

Skål!

Den här hade jag till drinken, såg att de hade några andra smaker med som verkade goda.

Av  Malin Nordblom
YouTube https://www.youtube.com/channel/UC54wSKvpDghbvbU7hCIXu9A
Instagram https://www.instagram.com/fabfoodieswede/
Mail fabfoodieswede@fabfoodieswede

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: