Krämig mangosmoothie

En riktigt krämig mangosmoothie toppad med fingerlime som sakta blandas med smoothien när du dricker den. Jag använder mig oftast av fryst mango när jag gör mangosmoothie här hemma. Ibland dricker jag den till frukosten, eller så passar den som ett litet mellis när man är sugen på något. Jag har använt mig av yoghurt, men det går lika bra med havremjölk.

Ingredienser

1 stor eller 2 mindre smoothies

Du behöver även en blender eller en stavmixer.

  • 1 dl vaniljyoghurt
  • 1/2 dl apelsinjuice
  • 1 dl fryst mango i bitar (eller färsk)
  • 1 fingerlimes pärlorna (kan du hoppa över)

Blanda vaniljyoghurt, apelsinjuice, fryst mango och halva fingerlime pärlorna i en blender. Toppa med fingerlimepärlor. Servera direkt eller sätt in mangosmoothien i kylskåp.

Fler recept och en massa annat hittar du här: https://fabfoodieswede.com/

Hej, tack för att du läste! /Malin