Den stora flytten…

Det var ju ett tag sedan jag uppdaterade er på bloggen, skälet till detta är att hela familjen har flyttat till Singapore. Början av sommaren var full av jobb, Melkers student, uthyrning av hus och att förbereda den stora flytten till Singapore. Melker gick ut SamEs på Stillerska på Lidingö i början av juni med en efterföljande fest hemma hos oss i trädgården. Det var ett fantastiskt firande måste jag säga, och även vår sista fest hemma i huset. Efter firandet kom flyttgubbarna och vi checkade in på hotell. Så vi blandade flytten med många tårfyllda avsked.

Hemma på Lidingö, i sitt tomma rum..

Sommaren i Skåne…

Sommaren i Skåne är nästan helig för mig, det är då jag träffar familjen och goda vänner utan stress. Vi äter, pratar, badar, cyklar och njuter av den vackra sommaren. Till på köpet så har några av våra allra bästa vänner ett på samma ställe också, det kan ju inte bli mycket bättre.

Rigeleje i Skåne, mitt absoluta paradis på jorden!

Efter en härlig sommar i Skåne åkte vi vidare till vår nya hemstad, Singapore….

Fortsättning följer här på bloggen!
/Malin

3 reaktioner till “Den stora flytten…

Hej, tack för att du läste! /Malin