Skåne…

Har haft helt underbara dagar i Skåne. Jag hoppade av tåget från Kastrup i Lund och gick raka vägen till Broder Jakobs Stenugnsbageri i Lund och hämtade bröd och bullar som vi hade till en helt underbar frukost. Jag hann även med ett besök i stugan med pappa och Eva där vi var ute på härliga promenader, grillade i det vackra höstvädret och fikade på Österlenchoklad. (vilket är ett måste varje gång jag är i Skåne)

Bröd och bullar från Broder Jakobs stenugns

Vädret var mestadels soligt men det var så friskt i luften och jag kände mig helt överlycklig! Rigeleje är mitt favoritställe på jorden! Sen var det dags att åka tillbaks till Lund där jag fikade med en av mina bästa vänner och gick en runda på stan. En intensiv men fin helg. Jag är dock fortfarande helt fel i tiden och vaknar klockan tre på natten….

Firade farsdag med älskade pappa.
Fika på Österlenchoklad i Skåne Tranås.

Ha en fin vecka!!! /Malin

Vill du ha matinspiration, reseinspiration eller dryckesråd, titta in på min blogg: https://fabfoodieswede.com/

4 reaktioner till “Skåne…

Hej, tack för att du läste! /Malin