Efterfest…

Så efter den stora “50 Best restaurant’s in Asia” utdelningen så var jag inbjuden på en efterfest på Burnt Ends (Nummer 24 på listan) som drivs av den australiensiske kocken Dave Pynt. Som tur var så regnade det inte och de flesta stannade ute på verandan under natten. För efter den stora prisutdelningen så var stämningen magisk, alla som inte träffats ordentligt sedan pandemin startade ville bara umgås, dansa, äta och ha roligt ihop. Jag känner ju inte alla här ännu men det var otroligt roligt att träffa på både gamla vänner och kollegor från Bangkok, Kina och Singapore och en massa nya restaurangfolk. Det som är så härligt i den här branschen är att vi alla har så mycket gemensamt, och att de flesta pushar varandra att bli bättre och hjälper varandra. Detta var en efterfest som jag sent kommer att glömma, och gårdagen tillbringades mestadels inne på soffan…

Maten…

Under efterfesten så serverades mat och dryck från bland annat Zén som hade den godaste burgaren någonsin med caviar, Burnt Ends, sashimi, våfflor, champagne, gin och allt annat som du både kan och inte kan tänka dig.

Mer om 50 Best Restaurants in Asia: https://fabfoodieswede.com/2023/03/29/asiens-50-basta-restauranger/

Hej, tack för att du läste! /Malin