Restaurangen på Villa Dagmar

Restaurangen på Villa Dagmar på Nybrogatan på Östermalm i Stockholm ger en helt underbar medelhavskänsla både vad det gäller mat och interiör där den ligger inrymd längst in på Villa Dagmar. Restaurangen drivs av Michelin kockarna Daniel Höglander and Niclas Jönsson från den 2-stjärniga Michelin restaurangen Aloë. Att äta här är som en semester i ett annat land, till och med på vintern lyckas de leverera en härlig sommarkänsla. Man kan välja på både pizzettas, pasta, carpaccio och ett flertal andra goda både små och stora rätter. Jag rekommenderar er att dela på flera olika maträtter, allt för att ta del av så mycket gott som möjligt. På Villa Dagmar finns även en av mina favorit efterrätter, deras vackra citron som är gjord av vit choklad och fylld med en helt ljuvlig citronmoussé och citronkompott. Restaurangen på Villa Dagmar passar alla och håller en mellanprisklass plus. ( Daniel Höglander and Niclas Jönsson driver flera andra restauranger också, Chez Rinos, Black Milk Sushi, Bazaar och Black Milk Gastro Bar )

Restaurangen Villa Dagmar, Nybrogatan 25-27, Stockholm, 114 39, Sweden https://hotelvilladagmar.com/food-drink/restaurang/

Villa Dagmar 📸Malin Nordblom

Fler restauranger i Stockholm hittar du här: https://fabfoodieswede.com/category/destinationer/stockholm-sweden/

Hej, tack för att du läste! /Malin