Det jobbiga med att bo i ett annat land

Förutom det mest uppenbara som att man saknar sin familj och vänner hemma i Sverige så är det något lika jobbigt när man bor utomlands. Eftersom de flesta har ett kontrakt på några år så betyder det att när det är dags för sommar och jul så är det alltid någon vän som flyttar hem eller till något annat land. Förra 2 veckor sedan flyttade en person som blivit en riktigt god vän tillbaks till Sverige efter 10 år i Singapore. Och även om vi inte har känt varandra så länge så är hon en av dessa personer som är mig otroligt kär. Som tur är så flyttade hon till Sverige så det är enklare att träffas än om hon hade flyttat till ett annat land. Irina jag saknar dig!! 😽 Även barnen har en massa vänner och även sonens flickvän har flyttat. Så när vi kommer tillbaks i Augusti efter en sommar i Sverige så kommer allt att vara annorlunda, även om vi är vana vid uppbrott efter att ha varit expats länge. Den stora fördelen är att det alltid finns någon man känner nästan var man än åker. Nu kör jag och dottern några dagar till i Singapore för att sedan åka till Sverige och njuta av alla kära där! Jag längtar!!!

/Malin 💕

Hej, tack för att du läste! /Malin