Dreja igen..

För längesedan försökte jag mig på att dreja med en väninna. Hon drejade och skapade en massa vackra krukor, vaser och mycket annat. Själv så var jag helt misslyckad även om jag gick det flera gånger och försökte. Min vän var helt uppgiven eftersom hon inte visste var hon skulle sätta alla sina alster, jag hade definitivt inga sådana problem fast jag gick det med inställningen att det skulle gå bra. Men nu var det dags för ett nytt försök, och jag hoppas att det ska gå bättre att dreja igen så här många år senare.. Den här gången har jag hittat en lärare som helst inte tar in nya elever, men en av kvinnorna i hans studio vill lära sig laga mat och tyckte att jag skulle få gå där.. Jaja, jag får väl muta honom med kakor och mat om jag är katastrofalt dålig på att dreja igen. Idag gick det faktiskt hyfsat bra med lite hjälp tyckte jag, men nästa gång sa han att jag skulle lära mig att ta ut luften ur leran bättre och jag skulle få göra tallrikar för hand. Spännande blir det i varje fall att se om jag får med mig några keramikkrukor och annat hem märkta med Malin undertill! Om några av mina alster överlever så kommer jag att dela bilder här på bloggen. Ha en fin dag!! /Malin

Hej, tack för att du läste! /Malin