Marimekko och födelsedagsfirande

Det var verkligen en vecka med fullt ös förra veckan, jag hann med både öppnandet av Marimekko i Singapore och mitt eget födelsedagsfirande. Marimekko öppnade sin första butik bara fem minuter från där jag bor. Detta är även den första Marimekko butiken med ett café i butiken, i Singapore och Asien i resten av världen vet jag inte hur det är. De har både lättare små maträtter och en massa goda bakverk att inmundiga är man sitter och tittar på alla klädesplagg och porslin. Mitt födelsedagsfirande var ingen stor affär men en fin dag med familjen. Barnen hade gjort flera olika armband eftersom jag hade önskat mig det av dom. Jag blev så glad och färgkombinationerna var så fina! Vi åt lunch på Fico, en italiensk restaurang vid havet på East Coast. Riktigt gott var det! Och skönt med lite vind i värmeböljan här i Singapore!

Marimekko

Hej, tack för att du läste! /Malin