Wines of Germany

I went for a combined wine tasting with some mushroom picking yesterday with Wines of Germany and Neonatur.

We tried out some Pinot Noir, and there were some really good ones! Wagner Stempel Pinot Noir Siefersheim was very nice and a favourite, and the spätburgunder Julis was a cheap and very fresh Pinot Noir.

And then the mushrooms, well I came home with nearly nothing. I mainly found poisonous ones.

Patrik from Neonature was the perfect mushroom Guide! Thanks!

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: