L’adurre

L’Adurre i Luxemburg ligger mitt i stan bland alla butiker och torg. Jag åt en Millefeuille, och en väldigt mäktig varm choklad. På L’Adurre blir du serverad vid bordet av uppklädda servitriser, så allt du behöver göra är att bestämma dig för vad du vill ha. Och det är inte det lättaste..

För mig var det helt omöjligt att inte gå in när jag gick förbi, det är som att vara ett barn i leksaksbutik med alla dessa valmöjligheter.. Jag köpte med mig en massa macaroner hem, och de packades in så vackert .

Så mycket vackert och gott att välja på…

L’Adurre adress

7 Rue des Capucins, Luxemburg

Av Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede Följ mig gärna!!

Mail fabfoodieswde@hotmail.com

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

1 Comment

  • Robin 11 december, 2018 at 04:19 Reply

    But the truth is, that you do to have sprawling acres of land to be effective at design your house beautifully.

    The general designs for your video are interesting. Once you are now living
    in Miami, expect luxurious lifestyle. https://www.youtube.com/watch?v=K3XAN6FzGT0

Kommentera

%d bloggare gillar detta: