Slipens hotell i Fiskebäckskil

Här vaknar du till ljudet av fiskmåsar och en härlig doft av havet. Fiskebäckskil är verkligen otroligt vackert och hotellet vetter ut mot vattnet. Jag checkade in på Slipens Hotell och fick ett rymligt rum i New England stil. Det finns lite olika storlekar på rummen, och det lilla hotellet ligger precis vid hamnen. Det finns även ett hus vid hotellet som man kan ta en medhavd drink i, spela shuffle board eller bara hänga i om man så vill.

Det tar en minut att gå till restaurangen, eller om man vill åka ut med en båt från hamnen. Du kan boka bubbelpool , låna cyklar eller bara promenera runt och titta på alla fina hus. Men att åka ut på havet är väldigt roligt, och det rekommenderar jag verkligen.

Riktigt god frukost som man äter på restaurangen Bryggan.

Email KONTAKT@SLIPENSHOTELL.SE

© Malin Nordblom

Instagram fabfoodieswede – Följ mig gärna!

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin