Il Molo

We had a breakfast meeting prior to my trip to Parma. And we ate just like we were in Parma already!! We had some real Parmigiano Reggiano, Parma ham, truffle salami and a lot more. The restaurant is open from 8 in the morning, and it is situated in Gallerian in Stockholm. So I only had breakfast here, but it was so good. So I need to try out their evening menue too! Il Molo really gave us the perfect vibe for our Italy trip!

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

2 Comments

  • Jyo 30 september, 2019 at 10:21 Reply

    Seems u had so much fun👍

Kommentera

%d bloggare gillar detta: