BAKA EN SAFTIG CHOKLAD OCH KOKOSKAKA

Baka hemma är ju alltid roligt, och idag när det är fredag så hittade jag på ett nytt gott recept på en choklad och kokoskaka som blev riktigt saftig och god. Om du vill så kan du garnera choklad och kokoskakan med bär, grädde eller florsocker på toppen. Men den är rackarns god precis som den är också.

INGREDIENSER

  • 150 gram smör
  • 175 gram choklad, jag använde Fazer ljus choklad
  • 3 mellanstora ägg
  • 2 dl strösocker
  • 4 msk kokosflingor
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 dl vetemjöl
Se till att du har alla ingredienserna hemma innan du sätter igång!

Recept och bild Malin Nordblom Instagram fabfoodieswede

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

3 Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: